Nettsider

Nettside er det viktigste verktøyet en bedrift har.

Nettsider

Nettside er det viktigste verktøyet en bedrift har.

Nettsiden er ofte kjernen til bedriften, hvor hele personligheten, informasjon og det visuelle uttrykket kommer frem. Det er faktisk slik at man dømmer bedrifter etter hvordan nettsiden er – ikke ulikt når man blir kjent med nye mennesker. Derfor er det viktig at nettsiden presenterer bedriften på en god måte, i tråd med strategien. I tillegg til innhold, navigasjon og uttrykk er det viktig at den er lett søkbar.

Når man skal lage en ny nettside er det viktig å stille noe spørsmål: Hva skal nettsiden din gjøre for deg? Hva er det viktigste kundene dine lurer på? Målet er alltid å lede kundene raskest og smidigst til kontaktskjemaet, salgsknappen eller få forklart om produktet eller tjenesten din. En enkel navigasjon er et viktig element på en nettside.

Vi hjelper deg med din nettside, enten du ønsker en helt ny en eller jobbe videre med den du har. Prosessen skalerer vi til ditt behov, enten det gjelder tunge sider for større organisasjoner, nettbutikker og bedrifter med utstrakt kundekontakt, eller mindre informasjonssider.

Verktøyene vi bruker er alt fra brukerundersøkelser og samarbeid med spesialister på konverteringsoptimalisering, til SEO-arbeid og utvikling. Det du sitter igjen med er en godt designet mobile first-nettside med ett mål – å lede kundene raskt dit du ønsker dem, på en plattform du selv med enkelhet kan oppdatere.